Vrijwilliger

Ter Dreve is steeds op zoek naar vrijwilligers die een grote steun kunnen zijn voor de cliënten.
Zo zijn we momenteel op zoek naar mensen die op regelmatige basis cliënten willen begeleiden in diverse activiteiten (zwembad, sportzaal, bibliotheek, boswandeling, hoevebezoek,…).
Niet alle cliënten kunnen zich zelfstandig verplaatsen.  Als vrijwilliger-chauffeur ben je dan ook meer dan welkom om hen te begeleiden bij korte ritten met of zonder gebruik van ons eigen wagenpark.
Ook voor eenmalige gebeurtenissen kun je als vrijwilliger ons een grote dienst bewijzen .  Zo kun je steeds aansluiten om ons een handje toe te steken bij externe activiteiten (festivals en fuiven , sport- en bewegingsactiviteiten, belevingsactiviteiten, …)
Het meedraaien met onze atleten in de Special Olympics in de periode rond Hemelvaart is dan weer een andere mogelijkheid.
We geloven erin dat  elke persoon, op welke manier dan ook, kan bijdragen in de kleine en minder kleine vragen van onze cliënten en voorziening.
Neem gerust contact op met Patrick Vandermeersch of stuur een mail naar patrick.vandermeersch@terdreve.be, om na te gaan op welke manier we kunnen samenwerken. 
Hopelijk tot binnenkort!